RADI Executive

Informatiepakket aanvragen
Direct inschrijven

Specificaties

Alles op een rij

Ca. 10 maanden

startdata 10 januari 2023

1x per twee weken

15 masterclasses van 15.30 uur tot 19.30 uur, klassikaal

5-7 uur per week

Buiten de reguliere lesuren om

Opleidingslocatie NIDI
€5950

Totaal prijs voor opleiding en lesmateriaal.
Examenkosten 275 euro

Meer informatie?

Vraag het informatiepakket aan

Dit wordt geheel gratis naar je opgestuurd.

Informatiepakket aanvragen

Hulp nodig? 

Wij helpen je

Kom in contact

Startdata

Schrijf je nu in

10 januari 2023 Direct aanmelden

RADI Executive

De eerste collegereeks in Nederland op het vakgebied Duurzame Inzetbaarheid, met de focus op de praktische toepasbaarheid: De RADI Executive!

Organisaties bestaan uit een samenwerking van tevreden, competente, betrokken en vitale medewerkers. Deze medewerkers zorgen ervoor dat de organisatie de doelstellingen zo optimaal als mogelijk behaalt. Blijvende toekomstbestendigheid is hierin de doorlopende uitdaging; toekomstbestendig blijven brengt namelijk voortdurend veranderingen met zich mee. En zeker in deze tijd waarin veranderingen elkaar rap opvolgen, is blijven veranderen en innoveren van het allergrootste belang voor organisaties.

Op dit gebied is de topadviseur Duurzame Inzetbaarheid vooroploper! Hij of zij weet de organisatie hiertoe te inspireren. We leiden onze studenten zo op dat ze creatieve oplossingen kunnen bedenken en dankzij een waardevolle bagage aan kennis, vaardigheden en tools, echt kunnen excelleren. Dit doen wij door inspirerende, interactieve masterclasses van onze topdocenten.

Na het volgen van deze opleiding kan je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. Dat is het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied. Je bent in staat om op strategisch niveau een gefundeerde risicoanalyse te maken voor jouw organisatie(s).

Leerprofiel

De RADI Executive heeft als doel jouw toekomstvisie op Duurzame Inzetbaarheid te ontwikkelen en te versterken. Na het volgen van de RADI Executive ben je in staat jouw visie op Duurzame Inzetbaarheid over te brengen binnen de organisatie waar jij werkzaam bent, jouw klanten en binnen je netwerk; jij bent dé ambassadeur van het begrip Duurzame Inzetbaarheid en tilt dit thema als topadviseur op dit gebied naar een hoger niveau.

Als je de RADI Executive hebt gevolgd ben jij:
– Een inspirator voor managers en directies om prioriteit te geven aan Duurzame Inzetbaarheid
– Dé ambassadeur van Duurzame Inzetbaarheid
– Een trendsetter in dit vakgebied van duurzame inzetbaarheid waarbij je kennis vertaalt in krachtige en effectieve adviezen!

Na het volgen van deze opleiding kan je jezelf topadviseur Duurzame Inzetbaarheid noemen. De RADI Executive is het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied.

Thema’s

De opleiding is verdeeld in vijf modules die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Je leert deze modules met elkaar te verbinden en bent na het volgen van deze opleiding in staat echt samenhangend te adviseren.

  • 1. Het Scandinavisch model
  • 2. Burn-out preventie: werkdruk, stress en bevlogenheid
  • 3. Algoritmes en data
  • 4. Robotisering en Technologie
  • 5. Het nieuwe Nieuwe Werken

Examen voor de RADI Executive

Alle leerstof dien je te kunnen vertalen naar de praktijk. Dit wordt gedaan door middel van een examen. Het examen bestaat uit een visierapport met jouw visie over de toekomst van Duurzame Inzetbaarheid. Deze schrijf voor één van je klanten of voor je eigen organisatie. Tijdens het schrijven van dit rapport pas je alle thema’s die tijdens de RADI Executive aan de orde zijn geweest toe.
Na een schriftelijke beoordeling presenteer en verdedig je je rapport aan de examencommissie, middels een mondeling examen. Het visierapport, de presentatie en de verdediging worden beoordeeld door de examencommissie.

Na het succesvol afronden van deze opleiding word je ingeschreven in het onafhankelijke Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid van SKDI, Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid. Dit is het enige onafhankelijke register in Nederland onder notarieel toezicht.

Voorkennis en doelgroep

Om deel te mogen nemen aan de RADI Executive, dien je de opleiding Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid te hebben afgerond of een soort gelijke opleiding. Daarnaast beschik je over minimaal drie jaar werkervaring. Het niveau van de opleiding is HBO+.

DeRADI Executive is geschikt voor bedrijfsadviseurs, HR-professionals, beleidsmanagers en salarisprofessionals, maar ook voor arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en casemanagers.
Maar het belangrijkste is enthousiasme voor het vak duurzame inzetbaarheid en interesse in gezondheid, mens en arbeid!

Direct inschrijven

De opleiding duurt ongeveer 10 maanden, onderbroken door reguliere vakanties en bestaat uit 15 masterclasses. Deze opleiding start op dinsdag 10 januari 2023. Schrijf je hieronder direct in.

Informatiepakket aanvragen
Direct inschrijven