Praktijkopleiding Fitale Adviesscan

Informatiepakket aanvragen
Direct inschrijven

Specificaties

Alles op een rij

2 lesdagen.

5 november en 26 november 2021

Het zijn klassikale lessen.

Dynahouse, Perkinsbaan 11, 3439 ND Nieuwegein
€595

(vrijgesteld van BTW)

Na het succesvol afronden van de praktijkopleiding Fitale Adviesscan kan je je inschrijven in het Fitale Register van de Beroepsfederatie RADI. Kosten hiervoor zijn 75 euro per jaar.

Meer informatie?

Vraag het informatiepakket aan

Dit wordt geheel gratis naar je opgestuurd.

Informatiepakket aanvragen

Hulp nodig? 

Wij helpen je

Kom in contact

Startdata

Schrijf je nu in

9 februari 2022 Direct aanmelden
17 juni 2022 Direct aanmelden

Deze praktijkgerichte opleiding stelt je in staat om de Fitale Adviesscan succesvol in te zetten. Je leert wat de meerwaarde van de scan is en hoe je deze gebruikt.
Daarnaast zorgen we dat je in staat bent om de uitkomsten te analyseren zodat je jouw opdrachtgever het beste advies kan geven

Leerprofiel

Een gedegen en integraal overzicht van de huidige stand van zaken. Je ziet waar de kansen en risico’s liggen met betrekking tot de medewerkers en de bijbehorende wet- en regelgeving. Met behulp van de uitkomsten van de Fitale Adviesscan pak je dit pro-actief op. Hiermee ben je ongewenste verrassingen voor en kun je jouw opdrachtgever optimaal adviseren.

De opleiding vindt plaats op twee lesdagen. De opleiding is verdeeld in vier modules. De opleiding is een combinatie van theoretische onderbouwing en praktische toepassing van de Fitale Adviesscan. Dit wordt aangevuld met succesvolle praktijkvoorbeelden van implementaties in de praktijk.

Je leert zowel op individueel als groeps-/ organisatieniveau. Je krijgt persoonlijke tips zodat je de uitkomsten van de Fitale Adviesscan  succesvol kan omzetten in een plan van aanpak. Daarbij leer je hoe je verbeteringen kunt implementeren.

Voorafgaand aan de lessen ontvang je voorbereidingsopdrachten zodat je snel en praktisch met de Fitale Adviesscan aan de slag kunt gaan. Je ontvangt informatie en tools in een opleidingsmap die je ook nog na deze opleiding kunt gebruiken.

Doel en resultaat opleiding

Na deze praktijkopleiding:

  • Weet je wat de meerwaarde van de Fitale Adviesscan is en kan je dit overbrengen aan je opdrachtgevers.
  • Kan je de Fitale Adviesscan optimaal gebruiken. Je weet hoe je de uitkomsten van de scan kunt analyseren en beoordelen waardoor je jouw opdrachtgever het juiste advies geeft.
  • Kun je jouw opdrachtgever door middel van jouw adviesvaardigheden de juiste beslissingen laten nemen.
  • Weet je de juiste interventies te koppelen aan het uit de scan gedestilleerde Plan van Aanpak.

Meld je nu aan!

Wil jij als adviseur binnen je adviestrajecten de Fitale Adviesscan succesvol inzetten en daarmee je aanpak en resultaten stevig onderbouwen? En wil jij je onderscheiden van andere adviseurs door aantoonbare, gecertificeerde kennis en professionaliteit? Meld je dan nu aan voor de Praktijkopleiding Fitale Adviesscan.

We starten op 9 februari 2022 en 17 juni 2022

Informatiepakket aanvragen
Direct inschrijven