Training verzuimgesprekken voeren

Verzuimgesprekken, altijd lastig. Een training verzuimgesprekken van NIDI Bedrijfsopleidingen helpt je hiermee op weg! In deze training leer je op natuurlijke wijze verzuim gesprekken te voeren. Daarnaast ook op de meest effectieve manier; door gesprekken te voeren met een acteur-trainer. Weet je wegens de nieuwe privacy regels ook niet meer wat je allemaal nog mag vragen? Daar helpt NIDI Bedrijfsopleidingen je graag bij. Middels de ééndaagse training verzuimgesprekken. Neem contact met ons op en schrijf je vandaag nog in.

Opleidingen

NIDI Bedrijfsopleidingen is het (opleidings)instituut dat het begrip duurzame inzetbaarheid vanaf 2012 op de kaart heeft gezet. Op het gebied van leren en ontwikkelen zijn wij een betrouwbare partner. Naast de training verzuimgesprekken bieden wij van NIDI Bedrijfsopleidingen veer meer aan. Denk bijvoorbeeld aan opleidingen zoals Register Sociaal Bedrijfskundig Adviseur (RSBA®), Register Preventiemedewerker (RPM) en Strategisch Coachen. Wil je meer informatie omtrent de opleidingen? Dan kun je ook informatiepakketten aanvragen via de website.

Naast de opleidingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid bieden wij nog meer snelle en effectieve trainingen aan. Wij maken trainingen voor ieder gewenst niveau, zodat we duurzame inzetbaarheid bereikbaar maken voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden die je opdoet tijden de opleidingen en trainingen direct toepasbaar zijn in jouw omgeving. De trainingen zijn geschikt voor iedereen die zich dagelijks bezighoudt met verzuim, human resource en duurzame inzetbaarheid.

Training verzuimgesprekken

Schrijf je in! | Training verzuimgesprekken

Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Neem dan hieronder contact met ons op en meld je aan voor de training verzuimgesprekken! Mocht nog vragen hebben over de inhoud van onze trainingen en opleidingen? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord en kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op