Training preventiemedewerker

Bent u op zoek naar een training preventiemedewerker? Dan bent u bij NIDI bedrijfsopleidingen aan het juiste adres. Een preventiemedewerker is een deskundige werknemer die de werkgever ondersteund bij de zorg voor de dagelijkse veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Om preventiemedewerker te worden, heb je een betrouwbare opleiding nodig, die past binnen het Duurzame Inzetbaarheidsbeleid. De training die hier perfect bij past is de training preventiemedewerker.

Heeft u vragen over de training? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

Leerprofiel – NIDI bedrijfsopleidingen

In de training preventiemedewerker leert u hoe u op operationeel niveau de arbeidsveiligheid waarborgt. U bent op de hoogte van de wet- en regelgeving en vertaalt deze naar uw eigen organisatie. Als Preventiemedewerker adviseert u over preventie en registreert en onderzoekt u ongevallen. Ook geeft u voorlichting over veilig en gezond werken.

Arbowet preventiemedewerker

Afronding training preventiemedewerker

De afronding van de training bestaat uit een schriftelijk examen, die u mondeling moet kunnen toelichten. Beide prestaties worden beoordeeld door de examencommissie. Na het afronden van de training verlenen wij u toegang tot de BvAA. De BvAA ontwikkeld jaarlijks een reeks activiteiten, gericht op het overbrengen van kennis en ervaringen. Naast het delen van kennis en ervaringen biedt de BvAA nogal wat voordelen. Deze voordelen zijn vooral gericht op een verregaande professionalisering van het vak.

Meer weten over trainingen en opleidingen van Nidi Bedrijfsopleidingen? Klik op de button aan de rechterkant van de pagina, of neem direct contact op.

In contact komen met NiDi Bedrijfsopleidingen

Ben je geïnteresseerd in een workshop, training of opleiding van ons instituut? Neem via de onderstaande button contact op met NiDi Bedrijfsopleidingen! Wij staan jou graag te woord.

Neem contact op