Training persoonlijk leiderschap

Ben je op zoek naar een training persoonlijk leiderschap? Wij, van NiDi Bedrijfsopleidingen, kunnen jou verder helpen! Wij zijn hét opleidingsinstituut dat het begrip duurzame inzetbaarheid sinds 2012 op de kaart heeft gezet. Dagelijks geven wij les aan professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. NiDi maakt gebruik van de beste docenten voor de verschillende thema’s, waarin wij Duurzame Inzetbaarheid hebben opgebouwd. De opleidingen van NiDi zijn van HBO-niveau en zijn geschikt voor arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, casemanagers en andere zorgprofessionals.

Wil je meer informatie over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen.

Training persoonlijk leiderschap | NiDi Bedrijfsopleidingen helpt jou verder!

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Daarmee benut je je eigen kwaliteiten optimaal in het dagelijks leven en in je werksituatie. Onze training kenmerkt zich door een zeer hoog (inter)actief karakter. Na een korte theoretische uiteenzetting per onderwerp wordt er uitgebreid geoefend. Er ontstaan hierdoor gesprekken, waarbij het verloop niet vooraf al vaststaat. We sluiten de training aan bij de doelstellingen van jouw organisatie en zoomen in op de optimale balans tussen eigenaarschap, coachend leiderschap en de faciliterende werking van jouw organisatie.

Deze training wordt verzorgd door één trainer. De oorspronkelijke training duurt drie dagen, maar in overleg kan je ook kiezen voor een training op maat. Vanzelfsprekend kan er bij een kortere training minder diep worden ingegaan op de inhoud en het uitgebreid oefenen. Daarnaast zijn ook het geven van feedback en bijbehorende reflectie belangrijke onderdelen.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een training persoonlijk leiderschap? Vraag direct en vrijblijvend het informatiepakket bij ons aan! Voor verdere vragen kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Persoonlijk leiderschap training
Neem contact op