Training leidinggeven

Als je op zoek bent naar een training leidinggeven dan kan NIDI Bedrijfsopleidingen je helpen! Met ons ruime aanbod trainingen is er altijd wel een training die aansluit bij het leidinggeven. De Training Coachend Leidinggeven van NIDI is een training waar je leert te zorgen dat jouw medewerkers het beste uit zichzelf halen en dat medewerkers zelfstandig hun werk kunnen doen. In de training ga je aan de slag met het ontwikkelen en leren inzetten van een persoonlijk passende vorm van leiderschap. Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Training  leidinggeven en coachend leiderschap

Coachen hoort onlosmakelijk bij leiderschap. De training kenmerkt zich door een zeer hoog (inter)actief karakter. Na een korte theoretische uiteenzetting per onderwerp, wordt er uitgebreid geoefend. In de training richt je jouw aandacht op de ontwikkeling en ontplooiing van je medewerkers. Hierbij focus je je op iemands potentiële kwaliteiten waardoor hij of zij met meer plezier betere resultaten levert. Meer weten over de training coachend leiderschap? Dan kun je via de website een gratis informatiepakket aanvragen.

Overige trainingen

Naast bovengenoemde trainingen bieden wij nog veel meer trainingen aan die aansluiten als je meer wilt leren op het gebied van leidinggegeven. Neem bijvoorbeeld de training inzetbaarheidsgesprekken. In veel bedrijven was het de gewoonte dat de leidinggevende in gesprek ging met de zieke werknemer over de vraag wat de werknemer nog wel zou kunnen doen. Door de AVG is deze werkwijze niet meer mogelijk. Alleen de bedrijfsarts mag bepalen wat een werknemer nog wel kan. In de training inzetbaarheidsgesprekken leer je als leidinggevende wat er wel en niet kan en hoe je de gesprekken op een fatsoenlijke manier kunt voeren.

Training leidinggeven

Vraag het ons!

Wil je meer weten over al onze trainingen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Wij vertellen je graag meer. Mocht je nog niet precies weten welke training het beste bij jouw eisen aansluit? Dan helpen wij jou de juiste keuze te maken. Wacht niet langer en vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op