Training duurzame inzetbaarheid

Zoek je naar een deskundige organisatie die jou (óf jouw medewerkers) verder kan helpen met een training duurzame inzetbaarheid? Dan ben je bij NiDi Bedrijfsopleidingen zeker aan het juiste adres! Als erkend leerbedrijf met opleidingen en trainingen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid weten wij, al sinds 2012, als geen ander wat het onderwijzen van deze uitgebreide materie inhoudt. Niet voor niets hebben wij een breed pakket aan opleidingen en trainingen die allen centraal staan met één hoofdthema: Duurzame Inzetbaarheid.

Ben je benieuwd geworden naar onze pakketten? Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket voor Duurzame Inzetbaarheid bij ons aan.

Training duurzame inzetbaarheid | NiDi Bedrijfsopleidingen is jouw specialist!

Maar wat houdt deze training nu precies inhoudelijk in? Er wordt voornamelijk ingegaan op het voeren van inzetbaarheidsgesprekken en welke rol de deelnemer daarin aanneemt. De training kenmerkt zich door een zeer hoog (inter)actief karakter. De inzet van een ervaren rollenspelactrice is hierbij van zeer toegevoegde waarde. Er ontstaan op deze wijze gesprekken waarbij het verloop niet vooraf vaststaat. We sluiten aan bij de doelstellingen van de organisatie en zoomen in op de optimale balans tussen eigenaarschap, coachend leiderschap en faciliterende werking van de organisatie.

Tijdens de gehele training kunnen er twee trainers aanwezig zijn. Je kunt er ook voor kiezen de training met één trainer af te nemen. De training kan in twee dagen worden gegeven, maar je kunt er ook voor kiezen om de training in één dag af te ronden.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij nog iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een training duurzame inzetbaarheid óf heb je nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem direct contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor jou klaar en zullen jou snel verder helpen!

Persoonlijk leiderschap training
Neem contact op