Training coachend leiderschap

Als je op zoek bent naar een training coachend leiderschap, dan ben je bij NiDi Bedrijfsopleidingen aan het juiste adres. Als leidinggevende haal je het maximale uit jouw team door de medewerkers te stimuleren, begeleiden en motiveren om zich te ontwikkelen. De meest effectieve manier om dit te doen is door leiding te geven op een coachende wijze. In deze training ga je aan de slag met coachingsvaardigheden voor leidinggevenden.  Je leert zo hoe je de potentiële kwaliteiten van je medewerkers ontwikkelt. Alles om ervoor te zorgen dat zij optimaal presteren. Onze ervaren en creatieve trainers verzorgen een innovatief programma. Er wordt onder meer gewerkt met een trainingsacteur. U kunt hiermee specifieke situaties naspelen om verschillende coachingsstijlen te oefenen en te ontdekken wat bij u en uw medewerkers past.

Enthousiast geworden? Kom in contact en meld je vandaag nog aan!

Ga aan de slag

Zoals hierboven aangegeven ga je tijdens de Training Coachend Leidinggeven aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden om als leidinggevende jouw medewerkers te stimuleren en te motiveren. Als je coacht, ben je zelf het belangrijkste ‘middel’. Je leert daarom ook om jouw eigen kwaliteiten en uitdagingen goed te leren kennen. Daarnaast oefen je gericht met het ontwikkelen en inzetten van jouw gedrag op dit gebied. Kortom, een veelzijdige training waarin je alleen maar van zal leren. Wil je meer weten over de inhoud van de training? Lees dan verder op  de website of vraag een gratis informatiepakket aan.

Training coachend leiderschap

Meld je aan voor de training coachend leiderschap

Twijfel en druk op onderstaande button om je aan te melden voor de training! Mocht je nog vragen hebben kunt je altijd contact met ons op nemen. We vertellen je graag meer en gaan samen op zoek naar een passende training voor jou!

Neem contact op