Risicoadviseur

Risicoadviseur worden binnen jouw bedrijf? Dankzij de opleidingen van NiDi Bedrijfsopleidingen kan je jouw organisatie goed ondersteunen over het risicobeleid. Je komt met innoverende oplossingen en geeft advies aan de HR-afdeling over duurzame inzetbaarheid. Bekijk de opleiding op onze website of neem contact op.

Opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid – RADI®

Hoe kijk je als adviseur naar verminderde inzetbaarheid? Na het afronden van de opleiding weet je oplossingen voor te dragen die passen binnen een strategisch duurzaam inzetbaarheidsplan. UEen professionele inzetbaarheidsadviseur! Combineer de opgedane kennis over Employee Benefits en duurzame inzetbaarheid en zet deze in om uw organisatie te verbeteren. Hieronder een overzicht van de leerdoelen.

  • Het kunnen herleiden en problematiseren van de adviesvraag in termen van Duurzame Inzetbaarheid;
  • Het herkennen van potentiële risico’s op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid;
  • Het kunnen creëren van “eigenaarschap”;
  • Het bepalen en uitvoeren van geschikte en toepasbare KPI’s en scorecards;
  • Het kunnen maken van praktisch haalbare aanbevelingen voor jouw organisatie, waarbij aandacht is besteed aan het implementatietraject;
  • Het zijn van een stevige gesprekspartner voor leidinggevende en directie, met daarbij een overstijgende kijk op organisatievraagstukken en financiële afwegingen;
  • Het formuleren van een op strategisch niveau Duurzame Inzetbaarheidsplan voor jouw organisatie.
Risicoadviseur

Over NiDi Bedrijfsopleidingen

NiDi is het Nederlands Instituut voor Duurzame Inzetbaarheid. Sinds 2012 zijn wij een officieel instituut die anderen opleidt tot onder andere adviseurs op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Bij ons kunnen verschillende workshops, trainingen en opleidingen gevolgd worden. Wil je graag een training op maat volgen? Dat is mogelijk. Neem contact op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Vragen en opmerkingen

Heb je een vraag over onze opleidingen? Via de onderstaande button kan je direct contact opnemen. Onze medewerkers staan jou graag te woord.

Neem contact op