Risico adviseur duurzame inzetbaarheid

NiDi Bedrijfsopleidingen is de oprichter van  onder andere de opleiding Risico adviseur duurzame inzetbaarheid. Met de opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) leer je denken vanuit bedrijfseconomische invalshoeken. Na het volgen van deze opleiding kun je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. De kennis en vaardigheden die je door middel van een bedrijfsopleiding van NIDI opdoet, zijn direct toepasbaar en daarnaast direct te integreren bij de werkzaamheden binnen jouw organisatie.

Voor functionele en passende bedrijfsopleidingen kan NIDI Bedrijfsopleidingen je helpen! Neem contact met ons op voor meer informatie over de trainingen en opleidingen.

Risico adviseur duurzame inzetbaarheid

Opleiding Risico adviseur duurzame inzetbaarheid

Me de opleidingen van NiDi Bedrijfsopleidingen leer je onder andere bijdragen aan een verbetert risicoprofiel. De bedrijfsopleiding is opgebouwd uit een aantal verschillende thema’s. Al deze thema’s zijn structureel verbonden met het hoofdthema: Duurzame Inzetbaarheid. De onderstaande betekenissen worden onder andere behandeld;

  • Waarde en Imago
  • Ontwikkeling en Functionering
  • Structuur en Organisatie
  • Vitaliteit & Gezondheid
  • Rendementsverbetering
  • Bedrijfscultuur en leiderschap.

Deze opleiding wordt gehouden in klassikale lessen. Met 3 tot 5 uur kun je 1x per 2 weken de lessen volgen. De duur van de RADI® opleiding zal ongeveer 11 maanden bedragen. Voor meer informatie over de opleiding kun je via de website een informatiepakket aanvragen.

Nidi Bedrijfsopleidingen is er voor jou!

Nederlands Instituut voor Duurzame Inzetbaarheid; Dat is NiDi Bedrijfsopleidingen. Wij zijn voor bedrijven, instellingen en overheden een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen. Van duurzame inzetbaarheid wordt heel werkend Nederland beter. Dat is onze visie. Door middel van maatwerk oplossingen trainen wij leidinggevende en medewerkers op elk gewenst niveau. De trainingen en opleidingen zijn bij ons minimaal op HBO niveau.

Meer informatie? Kom in contact!

Wil je meer informatie over de opleiding? Kom dan in contact door op onderstaande button te drukken. Uiteraard kun je ons ook mailen naar info@nidibedrijfsopleidingen.nl of telefonisch bereiken via 088 032 2480

Neem contact op