Register adviseur duurzame inzetbaarheid

Een opleiding register adviseur duurzame inzetbaarheid volgen? NiDi Bedrijfsopleidingen leid jou op tot RADI adviseur. Klassikaal, of in-company. Wij denken graag met je mee! Leer denken vanuit bedrijfseconomische invalhoeken. Neem contact op. NiDi Bedrijfsopleidingen staat voor je klaar. Er zijn al vele bedrijven, overheden en instellingen jou voor gegaan.

De RADI opleiding

Innovatieve oplossingen bedenken voor lagere inzetbaarheid, productiviteit en hogere kosten. NiDi Bedrijfsopleidingen geeft je de handvatten die je nodig hebt. Dankzij een duurzaam inzetbaarheidsplan ben jij gereed om jouw oplossingen voor te stellen aan de HR-afdeling. In dit plan komt een mix van strategische stappen terug. Hoe je deze opzet? Dit leer je tijdens de opleiding.

Goed om te benoemen is dat je getoetst wordt. Je moet immers de leerstof kunnen vertalen naar de praktijk. Het examen zal vormgegeven worden als een businesscase waarin je een plan schrijft voor jouw organisatie. Of voor een klant. Ten slotte wordt de case behandelt in een mondeling examen. Schrijf je nu in.

Register adviseur duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid voor heel Nederland

Bij NiDi Bedrijfsopleidingen denken we groot. Wij vinden dat alle werkenden in Nederland gezondheid en vitaliteit verdienen. Een goede balans tussen gezondheid en het tot recht laten komen van jouw talenten zijn hierbij belangrijk. Ons trainings-instituut ondersteund medewerkers en bedrijven in het verbeteren van deze duurzame inzetbaarheid. Workshops, trainingen en opleidingen. Benieuwd? Bekijk direct ons aanbod op de website.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de opleiding register adviseur duurzame inzetbaarheid! Wij hopen jou snel te mogen ondersteunen. Andere vragen? Neem dan contact op. Wij behandelen je vraag zo snel mogelijk.

Neem contact op