RADI

RADI is een afkorting voor de bedrijfsopleiding van NiDi. Het staat namelijk voor Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Maar wat houdt dit precies in? Dat leggen we u graag uit! Van Duurzame Inzetbaarheid wordt heel werkend Nederland beter, dat is de visie van NiDi Bedrijfsopleidingen. Wij zijn voor bedrijven, instellingen en overheden een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen.

Enthousiast geworden en ook direct aan de slag? Meld je aan voor de RADI opleiding van NiDi!  Liever toch eerst meer informatie? Vraag dan gratis een informatiepakket aan.

De RADI opleiding bij NiDi

Na het volgen van deze opleiding kan je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. Dat is het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied. Je bent in staat om op strategisch niveau een gefundeerde risicoanalyse te maken voor jouw organisatie(s). Meer weten over deze opleiding. Lees dan snel verder op de website.

Alle opleidingen

Als je een opleiding bij NiDi Bedrijfsopleidingen wilt volgen heb je keuze uit een aantal verschillende soorten opleidingen. Allen hebben uiteraard hetzelfde uitgangspunt. Echter heeft elke opleiding zijn unieke thema’s en leerdoelen.

Hieronder een greep uit onze opleidingen;

Naast bovengenoemde opleidingen beschikken wij over veel meer. Bekijk ons huidige aanbod op de website. Daarnaast kun je ook gemakkelijk een informatiepakket aanvragen van een opleiding of training naar keuze.

RADI
Neem contact op