RADI opleiding 

Je wilt graag een RADI opleiding volgen bij een betrouwbaar opleidingsinstituut. NiDi Bedrijfsopleidingen biedt verschillende opleidingen en trainingen aan die op ieder niveau binnen de organisatie te volgen zijn. Bekijk direct ons huidige aanbod!

Wat houdt RADI® in?

RADI® is een afkorting voor Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Men moet tegenwoordig langer doorwerken. Dit leidt in vele gevallen tot een lage inzetbaarheid en dienstbaarheid. Wat uiteindelijk hogere kosten met zich meebrengt. Als RADI® wil je innovatieve oplossingen voor de duurzame inzetbaarheid teweegbrengen. Kenmerken als financiële consequenties, inzetbaarheidsplannen en risicoanalyses komen voorbij in de opleiding. Schrijf je direct in voor onze RADI® opleiding. Bij deze opleiding horen de volgende leerdoelen:

  • Het kunnen herleiden en problematiseren van de adviesvraag in termen van Duurzame Inzetbaarheid
  • Het herkennen van potentiële risico’s op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid;
  • Het kunnen creëren van eigenaarschap
  • Het bepalen en uitvoeren van geschikte en toepasbare KPI’s en scorecards
  • Het kunnen maken van praktisch haalbare aanbevelingen voor jouw organisatie, waarbij aandacht is besteed aan het implementatietraject
  • Het zijn van een stevige gesprekspartner voor leidinggevende en directie, met daarbij een overstijgende kijk op organisatievraagstukken en financiële afwegingen
  • Het formuleren van een op strategisch niveau Duurzame Inzetbaarheidsplan voor jouw organisatie
Duurzame inzetbaarheid opleiding

Voorkennis en doelgroep

Om deel te mogen nemen moet je beschikken over minstens drie jaar werkervaring. Het niveau van de opleiding is HBO+. De opleiding is bedoeld voor bedrijfsadviseurs, HR professionals, beleidsmanagers en salarisprofessionals. Ook geschikt voor arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en casemanagers. Het belangrijkste is enthousiasme voor het vak duurzame inzetbaarheid en interesse in gezondheid, mens en arbeid.

Contact opnemen 

Heb je vragen over onze werkwijze? Wij gaan graag met je in gesprek. Goed om te weten is dat iedere opleiding en training op niveau aanpasbaar is. Neem contact op via de contactgegevens op de website. Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van ons. Tot snel bij NiDi Bedrijfsopleidingen! 

Volg je ons al op Facebook?