RADI Executive

Ben je op zoek naar een RADI Executive? Wij, van NiDi Bedrijfsopleidingen, kunnen jou verder helpen in jouw zoektocht! Wij zijn jouw betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen met als hoofdthema: Duurzame Inzetbaarheid. Wij bieden daarvoor verschillende soorten opleidingen en trainingen aan. Al deze opleidingen en trainingen zijn geschikt voor HR-professionals, managers, medewerkers, zzp’ers en financieel adviseurs. Wij hanteren altijd minimaal een HBO-niveau en kunnen onze diensten zowel klassikaal als in-company aanbieden.

Benieuwd geworden naar onze RADI Executive? Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket voor deze opleiding aan! Wij zullen het pakket vervolgens snel naar jou toe mailen.

RADI Executive | NiDi Bedrijfsopleidingen helpt jou verder!

Organisaties bestaan uit een samenwerking van tevreden, competente, betrokken en vitale medewerkers. Deze medewerkers zorgen ervoor dat de organisatie de doelstellingen zo optimaal als mogelijk behaalt. Blijvende toekomstbestendigheid is hierin de doorlopende uitdaging; toekomstbestendig blijven brengt namelijk voortdurend veranderingen met zich mee. En zeker in deze tijd waarin veranderingen elkaar rap opvolgen, is blijven veranderen en innoveren van het allergrootste belang voor organisaties.

Op dit gebied is de topadviseur Duurzame Inzetbaarheid vooroploper! Hij of zij weet de organisatie hiertoe te inspireren. We leiden onze studenten zo op dat ze creatieve oplossingen kunnen bedenken en dankzij een waardevolle bagage aan kennis, vaardigheden en tools, echt kunnen excelleren. Dit doen wij door inspirerende, interactieve masterclasses van onze topdocenten. Na het volgen van deze opleiding kun je jezelf een professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. Dat is het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied. Je bent in staat om op strategisch niveau een gefundeerde risicoanalyse te maken voor jouw organisatie.

Kom in contact met ons!

Hebben wij jou verder kunnen helpen in jouw zoektocht naar een RADI Executive óf heb je nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om gerust even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor jou klaar en zullen jou snel verder helpen!

Persoonlijk leiderschap training
Neem contact op