RADI adviseur

Wil je leren denken vanuit bedrijfseconomische invalshoeken als Radi adviseur? Dan is Nidi Bedrijfsopleidingen wellicht de aangeschreven partij! Want na het volgen van deze opleiding kun je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. Dat is het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied. De opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) is een opleiding voor jong en oud. Je zal leren op strategisch niveau een gefundeerde risicoanalyse te maken voor jouw organisatie(s). Wil je meer weten over de opleiding RADI® neem dan contact met ons op.

Radi Adviseur | NIDI Bedrijfsopleidingen

Deze opleiding duurzame inzetbaarheid is opgezet voor bijvoorbeeld HR-adviseurs, casemanagers, preventiemedewerkers, arbo-deskundigen, organisatiekundigen, bedrijfskundigen en arbeidsdeskundigen. Ook als je je veel bezighoudt met gezondheidsmanagement en ziekteverzuim is dit een interessante opleiding voor jou! Je leert de theorie en vertaalt deze naar je eigen organisatie.

Tijdens de opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid® worden er een aantal leerdoelen behaald. Denk hierbij bijvoorbeeld aan;

  • Het kunnen herleiden en problematiseren van de adviesvraag in termen van Duurzame Inzetbaarheid.
  • Het bepalen en uitvoeren van geschikte en toepasbare KPI’s en scorecards.
  • Het formuleren van een op strategisch niveau Duurzame Inzetbaarheidsplan voor jouw organisatie.

Het behalen van deze leerdoelen wordt gedaan door middel van bepaalde thema’s. Denk hierbij aan bedrijfscultuur en leiderschap, rendementsverbetering en functioneren en ontwikkelen. Al enthousiast geworden en wil je meer weten over de opleidingen bij NIDI Bedrijfsopleidingen? Vraag dan vrijblijvend een informatiepakket via de website aan.

Radi adviseur

Afronding RADI® opleiding

Alle leerstof wordt als afgerond door middel van een examen. Het af te ronden examen bestaat uit een businesscase die je schrijft voor één van je klanten of voor je eigen organisatie. Als het examen succesvol behaald is word je ingeschreven in het onafhankelijke register: Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid van SKDI, Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid.

Het opleidingsniveau ligt op HBO+ en om deel te mogen nemen aan de opleiding is minstens 3 jaar werkervaring een vereiste. Daarnaast is het belangrijkste de enthousiasme voor het vak duurzame inzetbaarheid en interesse in gezondheid, mens en arbeid.

Ga vandaag nog aan de slag!

Zie jij jezelf al helemaal zitten in de klaslokalen van NIDI Bedrijfsopleidingen? Neem dan hieronder contact met ons op. Mocht je nog vragen hebben omtrent de opleidingen, ook dan staan wij u graag te woord.

Neem contact op