Preventiemedewerker cursus

Ben je opzoek naar een preventiemedewerker cursus? Dan is NIDI bedrijfsopleidingen de aangewezen partij voor je. NIDI bedrijfsopleidingen is het opleidingsinstituut voor werkend Nederland met gecertificeerde cursussen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid.

Ben je nieuwsgierig naar deze cursus? Vraag dan op onze website vrijblijvend een informatie pakket aan. Ook voor eventuele andere vragen kun je bij ons terecht. Onze medewerkers beantwoorden al je vragen en helpen je graag verder bij de zoektocht voor de juiste opleiding.

Strategisch coachen

Nidi bedrijfsopleidingen en cursussen

Een preventiemedewerker is een deskundige werknemer die de werkgever ondersteund bij de zorg voor de dagelijkse veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Bij de praktische opleiding preventiemedewerker leer je hoe je op operationeel niveau de arbeidsveiligheid waarborgt. Je bent op de hoogte van de wet- en regelgeving en dient deze te kunnen door vertalen naar je eigen organisatie. Na het succesvol afronden van deze cursus kan je jezelf een professioneel preventiemedewerker noemen. Als preventiemedewerker ben je de ogen en oren binnen de organisatie.

Examen – Preventiemedewerker cursus

Om de opleiding preventiemedewerker succesvol af te ronden, wordt er een examen afgenomen. Dit examen bestaat uit een schriftelijk en een mondeling examen. Beide examens worden beoordeeld door de examencommissie. Meer weten over andere opleidingen? Klik op de buttons rechts op de pagina. Ook kun je het contactformulier invullen. Wij zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Als het examen met succes is behaald, bieden wij de preventiemedewerker toegang tot de BvAA. BvAA, ook wel Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs genoemd, organiseert jaarlijks een reeks activiteiten die gericht zijn op het overbrengen van kennis en ervaringen. Klik op de buttons aan de rechterkant van de pagina om meer te weten te komen over onze opleidingen, trainingen en cursussen! Ook beantwoorden wij graag je vragen. Neem contact op via het formulier.

Neem contact op