Persoonlijke leiderschap training

Ben je op zoek naar een persoonlijke leiderschap training voor jezelf óf voor de medewerkers van jouw team? Dan ben je bij NiDi Bedrijfsopleidingen helemaal aan het juiste adres! Wij zijn al sinds 2012 actief in de onderwijsbranche. Inmiddels is ons opleidingsaanbod flink uitgebreid en bieden wij een tal van opleidingen en trainingen, die zich focussen op een onderdeel van Duurzame Inzetbaarheid. Door dit brede aanbod binnen deze niche is er een training en opleiding voor elk gewenst niveau. Momenteel zijn wij druk bezig met een verbreding van ons aanbod om zo nog specifieker aan de wensen van bedrijven, instellingen en overheden te kunnen voldoen.

Wil je meer informatie over onze organisatie of dienstverlening in het algemeen? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen! Een van onze medewerkers vertelt jou graag meer.

Persoonlijke leiderschap training | NiDi staat voor jou klaar!

Maar wat houdt onze training nu inhoudelijk precies in? Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Daarmee benut je je eigen kwaliteiten optimaal in het dagelijks leven en in je werksituatie. We sluiten de training aan bij de doelstellingen van jouw organisatie en zoomen in op de optimale balans tussen eigenaarschap, coachend leiderschap en de faciliterende werking van jouw organisatie.

Deze training wordt verzorgd door één trainer. De oorspronkelijke training duurt drie dagen, maar in overleg kan je ook kiezen voor een training op maat. Vanzelfsprekend kan er bij een kortere training minder diep worden ingegaan op de inhoud en het uitgebreid oefenen. Daarnaast zijn ook het geven van feedback en bijbehorende reflectie belangrijke onderdelen.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar persoonlijke leiderschap training? Vraag dan direct en vrijblijvend het informatiepakket voor deze training bij ons aan. Graag tot ziens bij NiDi Bedrijfsopleidingen!

Persoonlijk leiderschap training
Neem contact op