Persoonlijk leiderschap training

NiDi Bedrijfsopleidingen bied naast opleidingen ook trainingen aan zoals onder andere persoonlijk leiderschap training. Tijdens de training leer je om te gaan met weerstand en reiken wij jou handvatten om jouw medewerkers gemotiveerd te houden. Je leert verschillende stijlen van leidinggeven en gaat oefenen met praktische vaardigheden. Denk hierbij aan vaardigheden zoals helder communiceren en het voeren van beoordelingsgesprekken.

Wil je meer informatie over de training van NiDi Bedrijfsopleidingen? Vraag dan direct een gratis informatiepakket aan!

De persoonlijk leiderschap training bij NiDi

De training traint jou om als expert met grote overtuigingskracht jouw bedrijf of organisatie te leiden. Je weet haarfijn een prioriteitenplan uit te leggen waarbij je inzoomt op de echte succesfactoren en waarop je nieuwe KPI’s kunt zetten. Je gaat leren denken vanuit oorzaken in plaats van gevolgen. We behandelen de raakvlakken tussen tevredenheid van medewerker en die van klanten. Meer weten over alle ins & outs van de training? Vraag dan een gratis informatiepakket aan of neem contact met ons op!

Ons actuele trainingsaanbod

Naast de training Leidinggeven bieden wij nog veel meer trainingen aan. De kennis en vaardigheden die je tijdens onze trainingen opdoet, zijn direct toepasbaar en te integreren bij jouw dagelijkse werkzaamheden. We trainen alle lagen van de organisatie op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Deze trainingen kunnen klassikaal gevolgd worden maar wij kunnen ook in-company trainingen verzorgen.

Hieronder een greep uit ons actuele trainingsaanbod:

Meer weten over bovenstaande trainingen? Neem dan gerust contact met ons op! Wil je daarnaast ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg onze LinkedInpagina!

Persoonlijk leiderschap training
Neem contact op