Opleiding Register Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Ben jij bedrijfskundig adviseur en wil je jouw kennis op inkomensgebied uitbreiden met een strategische verdieping op het gebied van bedrijfsadvisering en Duurzame Inzetbaarheid? Ben je werkzaam in de financiële dienstverlening, geef je klanten dagelijks advies en wil je personeelsrisico’s en personeelsrendement beter kunnen plannen en bespreekbaar maken? Dan sluit de opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid uitstekend aan op jouw wensen!

Alvast meer weten over onze opleidingen? Neem contact op! Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Leerprofiel – Opleiding register adviseur duurzame inzetbaarheid

Vanuit de opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid leer je denken vanuit verschillende perspectieven. Om deel te mogen nemen moet je beschikken over minstens drie jaar werkervaring. Het niveau van de opleiding is HBO+.

Arbowet preventiemedewerker

Examen

Het examen bestaat uit een businesscase die je schrijft voor één van je klanten. Dit kan eventueel ook voor je eigen organisatie zijn. Op basis van een organisatie brede inventarisatie wordt een advies gegeven over innovatie ten behoeve van de organisatie.

Het examen wordt eerst schriftelijk afgenomen en na afloop zal dit rapport door middel van een mondeling examen moeten worden toegelicht.
Na afloop van het examen word je ingeschreven in het onafhankelijke register RADI van SKDI (Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid).

Via de button aan de rechterkant van de pagina leer je meer over al onze opleidingen, trainingen en cursussen! Ook kun je direct contact met ons opnemen via het contactformulier.

In contact komen met NiDi Bedrijfsopleidingen

Ben je geïnteresseerd in een workshop, training of opleiding van ons instituut? Neem via de onderstaande button contact op met NiDi Bedrijfsopleidingen! Wij staan jou graag te woord.

Neem contact op