Opleiding Financieel Vitale medewerkers

Het uitgangspunt van de opleiding Financieel Vitale medewerkers is een samenwerking tussen werkgever en medewerker. Bij NiDi Bedrijfsopleidingen maken we gebruik van een betrokken netwerk van docenten. Al onze docenten kennen de samenhang en leren je ook in de samenhang tussen de thema’s te adviseren. Het aantrekken en behouden van medewerkers in de huidige arbeidsmarkt is essentieel. Hoe werken de arbeidsvoorwaarden en de keuzes die uw medewerkers daarin kunnen maken uit? Financieel vitale medewerkers leiden tot betrokken medewerkers. Meld je vandaag nog aan voor de opleiding!

De thema’s in deze opleiding

Samen met jouw medewerkers richt je je op toekomstige inzetbaarheid. Waartoe leidt een opleiding gericht op ander werk? Wat zijn de gevolgen van bijvoorbeeld minder werken? Hoe ziet de toekomst eruit als er binnen de organisatie voor ander werk wordt gekozen? Medewerkers die nadenken over hun inzetbaarheid, hebben ook behoefte aan de wijze waarop dit financieel uitwerkt. Duidelijkheid hierover leidt tot gerichte keuzes en Duurzame Inzetbaarheid in de onderneming. De onderstaande thema’s komen onder andere aan bod;

  • Wettelijke kaders en uitgangspunten
  • Financiële gevolgen van het ziekteverzuim voor werkgever en medewerker
  • Generatieregelingen
  • Financieel bewust maken van uw medewerkers over hun toekomst
  • Financieel vitaal

Aanbod opleidingen NiDi

Naast de Opleiding Financieel Vitale medewerkers bieden wij een breed pakket aan opleidingen aan. Allen gericht op één kernthema; Duurzame inzetbaarheid. Je kunt ons huidige aanbod opleidingen bekijken op de website. Wij blijven ons ontwikkelen en verbreden in ons opleidingsaanbod. Naast opleiding bieden wij ook verschillende trainingen aan. Zo hebben wij voor iedereen een geschikte oplossing.

Informatie opleiding Financieel Vitale medewerkers

Wil je meer informatie over deze opleiding? Vraag dan gratis een informatiepakket aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag op weg bij het verbeteren van jouw organisatie of bedrijf!

Opleiding Financieel Vitale medewerkers
Neem contact op