Opleiding duurzame inzetbaarheid

Zoek je naar opleiding duurzame inzetbaarheid? Dan is NIDI bedrijfsopleidingen de geschikte partij om je verder te helpen. Bij NIDI bedrijfsopleidingen leer je een tactisch en uitgebreid stappenplan te maken, waarbij je onder andere gebruik maakt van de scorecard duurzame inzetbaarheid.
Ben je benieuwd naar deze opleiding? Vraag dan rechts op onze website een vrijblijvend informatiepakket aan.

Het leerprofiel

Het belang van de opleiding duurzame inzetbaarheid is dat je leert denken vanuit verschillende invalshoeken. Je dient deze invalshoeken vervolgens te combineren met adequate kennis op het gebied van Employee Benefits en Duurzame Inzetbaarheid.

Na het afronden van deze cursus kun je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. Dit kenmerkt het hoogst haalbare niveau binnen dit vakgebied.

Leerdoelen – Opleiding duurzame inzetbaarheid

  • Het kunnen herleiden en problematiseren van de adviesvraag in termen van Duurzame Inzetbaarheid;
  • Herkennen van potentiële risico’s op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid;
  • Het creëren van “eigenaarschap”;
  • Het bepalen en uitvoeren van toepasbare en geschikte KPI’sen scorecards;
  • Het maken van praktisch haalbare aanbevelingen voor jouw organisatie, waarbij aandacht besteed is aan het implementatietraject;
  • Het functioneren als een stevige gesprekspartner voor leidinggevende en directie, met daarbij een overstijgende kijk op organisatievraagstukken en financiële afwegingen;
  • Het formuleren van een Duurzame Inzetbaarheidsplan op strategisch niveau voor jouw organisatie.
Duurzame inzetbaarheid opleiding

Afronding van de opleiding

De afronding van de opleiding wordt gedaan door middel van een examen. De inhoud van het examen bestaat uit een business case die je schrijft voor één van je klanten of voor je eigen organisatie. Het is belangrijk dat alles wat je in de les hebt geleerd kunt vertalen naar de praktijk. Na de schriftelijke beoordeling wordt het rapport middels een mondeling examen toegelicht en door de examencommissie beoordeelt.

Contact opnemen

Heb je nog aanvullende vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!