Opleiding DIX certificering

In de opleiding DIX certificering bij NiDi Bedrijfsopleidingen worden de studenten opgeleid en gefaciliteerd om de DIX advisering via een optimale dialoog met management en werknemers in de markt te kunnen zetten. Tijdens deze twee daagse opleiding krijg je theoretische modellen, tools en technieken aangeboden en uitgelegd en oefen je met de toepassingen hiervan. NiDi Bedrijfsopleidingen is voor bedrijven, instellingen en overheden een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen.

Vraag direct een gratis informatiepakket aan of schrijf je in!

De praktijk

Na het afronden van deze opleiding kan je je inschrijven in het DIX register en mag je de DIX advisering in de praktijk gaan brengen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een succesvolle implementatie van do’s and dont’s binnen de organisatie. Maar ook leer je de geanonimiseerde managementinformatie van de DIX te interpreteren. Maar daarnaast ook te vertalen in concrete adviezen. Ten slotte leer je de DIX te gebruiken in een inzetbaarheidsgesprek en deze vervolgens te vertalen naar een persoonlijk actieplan. Na het afronden van deze opleiding kan je je inschrijven in het DIX register. Hierdoor mag je de DIX advisering in de praktijk gaan brengen. Voor meer specifieke informatie kun je altijd contact met ons opnemen!

Opleiding DIX certificering en meer!

Naast de opleiding DIX certificering bieden wij nog veel meer opleidingen en trainingen aan. Allen verbonden met het kernthema; Duurzame Inzetbaarheid. Ons aanbod is divers en uitgebreid. NIDI Bedrijfsopleidingen is de Business school voor duurzame inzetbaarheid. Daarnaast hebben wij ook het keurmerk Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI) ontwikkeld. Wilt u meer weten over ons aanbod trainingen? Bekijk ons huidige aanbod op de website.

Kom in contact

Heb je vragen of wil je je direct aanmelden voor een training of opleiding naar keuze? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag de specificaties en helpen je met het zoeken naar een passende leergang.

Opleiding DIX certificering
Neem contact op