Inzetbaarheidsgesprek voeren

Als je meer wilt leren over het voeren van een inzetbaarheidsgesprek, dan kan NIDI Bedrijfsopleidingen je wellicht helpen. Door bijvoorbeeld de training Inzetbaarheidsgesprekken (verzuim en preventie) te volgend leer je in 2 dagen onder andere hoe je zieke werknemers kan vragen wat ze nog wel kunnen doen qua werk. Dit heeft te maken met strenge privacywetgeving. Daar leer je in deze cursus alles van. Daarnaast leer je ook hoe je deze gesprekken kunt voeren en wat wel en niet mag. Wil je meer weten over deze training? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

De training Inzetbaarheidsgesprek (verzuim en preventie)

Welke vragen de leidinggevende wel mag stellen en hoe je een effectief inzetbaarheidsgesprek voert, leert je in deze training. We richten ons dus niet op wat er aan de hand is, maar hoe je ervoor zorgt dat een werknemer al zijn mogelijkheden benut en vooral ook met plezier aan het werk blijft. Heb je wel eens ervaren dat het soms moeilijk is een werknemer te motiveren weer aan de slag te gaan? In deze cursus leer je hoe je hiermee om kunt gaan.

De training heeft een hoof interactief karakter. Door te oefenen leer je. Dus naast theorie gericht wordt er direct aan de slag gegaan met de opgedane kennis. Kortom, praktische dagen waarin je leert wat er wel en niet mag in gespreksvoering rond verzuim en hoe je werknemers kunt motiveren maximaal gebruik te maken van hun mogelijkheden. Meer weten over de training? Via de website kun je een gratis informatiepakket aanvragen.

Inzetbaarheidsgesprek

Kom in contact

Naast de training inzetbaarheid gesprekken bieden wij nog veel meer training en opleidingen aan. Ons volledige aanbod kun je bekijken op de website. Heb je vragen of wil je je direct aanmelden voor de training? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag de specificaties en helpen je met het zoeken naar een passende cursus of opleiding.

Neem contact op