In company opleiding

Op zoek naar een in company opleiding of training? Bij NiDi Bedrijfsopleidingen ben je aan het goede adres! Wij kunnen jou helpen bij het geven van een passende training voor jouw HR-afdeling. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in duurzame inzetbaarheid? Dit is onze specialiteit. Neem contact op.  

Trainingen 

Een betrouwbare partij die jouw organisatie helpt bij ontwikkeling. NiDi Bedrijfsopleidingen heeft verschillende trainingen beschikbaar, in alle lagen van de organisatie. Goed om te benoemen is dat wij klassikaal als in company trainingen verzorgen. Samen met jou bepalen we het niveau. Op deze manier wordt duurzame inzetbaarheid voor iedereen behapbaar. Nadat je de training hebt gevolgd kan je direct de leerstof toepassen in jouw eigen werkomgeving. Denk bijvoorbeeld aan inspelen op de huidige problemen en kansen binnen je afdeling. Schrijf je nu in voor de trainingen van NiDi. 

Duurzame inzetbaarheid opleiding

Opleidingen 

Naast trainingen bieden wij ook verschillende klassikale en Incompany opleidingen aan. Ook deze opleidingen zijn voor ieder niveau beschikbaar! Bekijk direct het algemene aanbod van NiDi Bedrijfsopleidingen. Zit er op dit moment geen geschikte opleiding tussen? Ga met ons in gesprek! Wij streven naar ernaar om voor iedereen in de HR-sector een passende en interessante opleiding en training aan te bieden.  

Schrijf je nu in!

Je kan je direct inschrijven door jouw gegevens in te vullen op onze website. Daarnaast kan je ook eerst meer informatie opvragen. Liever direct jouw vraag stellen? Vind de contactgegevens op onze website. Wij hopen je snel te mogen voorzien van een in company opleiding naar keuze! Tot snel.  

Volg je ons al op Facebook?