Erkend risicoadviseur opleiding

Ben je op zoek naar een erkend risicoadviseur opleiding? Dan vindt je bij Nidi Bedrijfsopleidingen precies wat je zoekt! Wellicht is dan de erkende Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) opleiding iets voor jou. In deze opleiding zul je gaan leren om te denken vanuit bedrijfseconomische invalshoeken. De lessen zullen klassikaal gegeven worden en daarnaast zal de opleiding ca. 11 maanden duren. Tot slot wordt de opleiding afgerond door middel van een examen. Hierna zul je worden ingeschreven in het SKDI. Dit is het onafhankelijke register Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Meld je vandaag nog aan voor de opleiding!

Nidi | Erkend risicoadviseur opleiding

Na het volgen van deze opleiding kan je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. Dat is het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied. Door middel van de opleiding adviseur duurzame inzetbaarheid zal je veel leren over innoverende oplossingen. Oplossingen om verminderde inzetbaarheid en lagere productiviteit tegen te gaan. Wil je meer weten over de opleiding Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®)? Vraag dan een gratis informatiepakket aan of neem contact met ons op.

Erkend risicoadviseur opleiding

Opleidingen | Nidi Bedrijfsopleidingen

Nidi Bedrijfsopleidingen heeft het begrip duurzame inzetbaarheid vanaf 2012 op de kaart gezet. Inmiddels is ons opleidingsaanbod flink uitgebreid. Wij bieden een tal van opleidingen en trainingen aan. Naast de opleiding risicoadviseur bieden wij namelijk ook onderstaande opleidingen aan:

  • Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®)
  • Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) voor Zorg en Welzijn
  • RADI® MKB Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid
  • Human Being Leiderschap voor (HR) business partners en leidinggevenden
  • Register Preventiemedewerker (RPM)
  • Register Sociaal Bedrijfskundig Adviseur (RSBA®)

Kom in contact!

Staat er geen opleiding tussen naar wens? Of wil je meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op via onderstaande button en vraag naar de mogelijkheden. Dan gaan wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op