Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is enorm belangrijk binnen vrijwel alle organisaties en bedrijven. NiDi Bedrijfsopleidingen heeft daarom een breed pakket aan opleidingen en trainingen. NIDI bedrijfsopleidingen is een innovatieve opleider op dit gebied. Dagelijks geven wij les aan advies professionals die zich verder willen ontwikkelen op ons vakgebied.

Kortom, wil jij aan de slag gaan met de inzetbaarheid binnen jouw organisatie? Meld je dan aan voor één van de opleidingen of trainingen van NiDi Bedrijfsdopleidingen.

NIDI Bedrijfsopleidingen

Bij NIDI Bedrijfsopleidingen kun je terecht voor verschillende soorten opleidingen. In de opleiding brengen wij onze expertise over zodat je makkelijker kan inspelen op problematieken en/of onzekerheden waarmee je dagelijks te maken hebt. Van verduurzamen wordt heel werkend Nederland beter. Dat is onze visie. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van ontwikkelen voor bedrijven, instellingen en overheden. Door middel van maatwerk oplossingen, trainen wij leidinggevende en medewerkers op elk gewenst niveau. De trainingen en opleidingen zijn bij ons minimaal op HBO niveau.

duurzame inzetbaarheid

Opleiding duurzame inzetbaarheid

Als je een opleiding bij NiDi Bedrijfsopleidingen wilt volgen heb je keuze uit een aantal verschillende soorten opleidingen. Allen hebben uiteraard hetzelfde uitgangspunt. Echter heeft elke opleiding zijn unieke thema’s en leerdoelen.

Hieronder een greep uit onze opleidingen;

Naast bovengenoemde opleidingen beschikken wij over veel meer. Bekijk ons huidige aanbod op de website. Daarnaast kun je ook gemakkelijk een informatiepakket aanvragen van een opleiding of training naar keuze.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over ons aanbod in opleidingen en trainingen? Of wil je jezelf aanmelden voor één van de bovengenoemde opleidingen? Dit kun je gemakkelijk doen via onderstaande knop. Daarnaast kun  je je vragen ook altijd mailen naar info@nidibedrijfsopleidingen.nl

Neem contact op