Duurzame inzetbaarheid werknemers

Als je meer wilt leren over de duurzame inzetbaarheid werknemers, dan ben je bij NiDi Bedrijfsopleidingen helemaal op de juiste plek. Wij zijn jouw betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen met als hoofdthema; Duurzame Inzetbaarheid. Wij bieden daarvoor verschillende soorten opleidingen en trainingen aan. Allen geschikt voor HR-professionals, managers, medewerkers, zzp’ers en financieel adviseurs. De opleidingen en trainingen zijn minimaal op HBO Niveau en zijn zwel klassikaal als in-company te volgen.

Meer weten over de bedrijfsopleidingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Neem dan contact met ons op!

De opleidingen; Duurzame inzetbaarheid werknemers

Zoals hierboven aangegeven kun je voor allerlei soorten opleidingen en trainingen terecht bij NiDi Bedrijfsopleidingen. Alle opleidingen van NiDi zorgen draaien om gezondheidsmanagement, vitaliteit, flexibiliteit, mobiliteit, cultuur en leiderschap.

Hieronder een greep van onze opleidingen;

Uiteraard bieden wij nog veel meer opleidingen aan. Je kan ons huidige aanbod opleidingen bekijken op de website. Wij blijven ons ontwikkelen in ons opleidings en trainingsaanbod. Inmiddels is ons opleidingsaanbod flink uitgebreid en bieden wij tal van opleidingen en trainingen aan op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Door dit brede aanbod binnen deze niche is er een training/opleiding voor elk gewenst niveau.

duurzame inzetbaarheid werknemers

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer een gaan samen met jou op zoek naar de best passende opleiding binnen jouw organisatie. Druk op onderstaande knop op direct met ons in contact te komen. Op de hoogte blijven al het laatste nieuws? Volg onze LinkedInpagina!

Neem contact op