Duurzame inzetbaarheid verbetering

Duurzame inzetbaarheid verbetering? Dan is NIDI bedrijfsopleidingen de geschikte partij om je verder te helpen. Bij NIDI bedrijfsopleidingen leer je tactisch een uitgebreid stappenplan te maken, waarbij je gebruik maakt van onder andere de scorecard duurzame inzetbaarheid. Heb je nog vragen over de training? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder.

Het leerprofiel

Het belang van de opleiding duurzame inzetbaarheid is dat je leert denken vanuit verschillende invalshoeken. Je dient deze invalshoeken vervolgens te combineren met adequate kennis op het gebied van Employee Benefits en Duurzame Inzetbaarheid.
Na het afronden van deze cursus kun je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. Dit kenmerkt het hoogst haalbare niveau binnen dit vakgebied.


De Leerdoelen – Opleiding duurzame inzetbaarheid

  • Het kunnen herleiden en problematiseren van de adviesvraag in de termen van Duurzame Inzetbaarheid;
  • Het formuleren van een Duurzaam Inzetbaarheidsplan op strategisch niveau voor jouw organisatie.
  • Het creëren van “eigenaarschap”;
  • Het bepalen en uitvoeren van toepasbare en geschikte KPI’sen scorecards;
  • Herkennen van potentiële risico’s op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid;
  • Het maken van praktisch haalbare aanbevelingen voor jouw organisatie, waarbij aandacht besteed is aan het implementatietraject;
  • Het functioneren als een stevige gesprekspartner voor leidinggevende en directie, met daarbij een overstijgende kijk op organisatievraagstukken en financiële afwegingen
Duurzame inzetbaarheid opleiding

Hoe wordt de opleiding afgerond?

De afronding van de opleiding wordt gedaan middels een examen. Dit examen bestaat uit een business case die je schrijft voor je eigen organisatie of voor één van je klanten. Het is belangrijk dat je na alles wat je hebt geleerd in de les, de vertaling kunt maken naar de praktijk. Na de schriftelijke beoordeling licht je het rapport mondeling toe dat vervolgens door de examencommissie wordt beoordeelt.

Contact opnemen over duurzame inzetbaarheid verbetering

Heb je nog aanvullende vragen? Wacht niet langer en neem direct contact met ons. Uiteraard beantwoorden wij deze graag!