Duurzaam inzetbaar

Als je graag meer wilt weten over duurzaam inzetbaar personeel binnen jouw organisatie, dan kan NiDi Bedrijfsopleidingen je daarbij helpen. Al sinds 2012 hebben wij als (opleidings) instituut duurzame inzetbaarheid op de kaart gezet. Niet voor niets hebben wij een breed pakket aan opleidingen en trainingen die allen centraal staan met één hoofdthema. Namelijk Duurzame inzetbaarheid.

Benieuwd geworden naar ons aanbod? Neem dan contact met ons op!

Duurzaam inzetbaar opleidingen en trainingen

Als betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen bieden wij verschillende opleidingen en trainingen aan op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Maar waarom is het nou zo belangrijk innoverende oplossingen toe te kunnen passen binnen je bedrijf op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Dit komt omdat werkenden steeds langer door moeten werken. Dan kan dit leiden tot verminderde inzetbaarheid, lagere productiviteit en hogere kosten. Door middel van het volgen van de opleiding of training tot adviseur duurzame inzetbaarheid zal je veel over desbetreffende oplossingen leren.

RADI Executive

Nog een stapje verder? Wat dacht je van de eerste opleiding in Nederland op het vakgebied Duurzame Inzetbaarheid. Met de focus op de praktische toepasbaarheid: De RADI Executive Na het volgen van deze opleiding kan je jezelf topadviseur Duurzame Inzetbaarheid noemen. De RADI Executive is het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied.

Wil je alvast inhoudelijke informatie ontvangen over de eerste RADI Executive  in Nederland? Dan kun je via de website gemakkelijk een gratis informatiepakket aanvragen.

duurzaam inzetbaar

Kom in contact

Benieuwd naar het aanbod van Nidi Bedrijfsopleidingen? Neem dan zeker contact met ons op via onderstaande button. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de duurzame inzetbaarheid? Bekijk dan eens onze LinkedInpagina.

Neem contact op