Duurzaam inzetbaar personeel

Duurzaam inzetbaar personeel wil zeggen personeel dat wil én kan blijven werken tot aan hun pensioen. Het is daarbij belangrijk om personeel gezond en gemotiveerd te houden. Werkgevers kunnen duurzame inzetbaarheid stimuleren. Als je meer wilt leren over duurzaam inzetbaar personeel dan kan NiDi Bedrijfsopleidingen je hierbij helpen met opleidingen en trainingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid Opleiding (RADI®)

In de RADI® opleiding worden verschillende leerdoelen behandeld. Dit, om je zo goed mogelijk te laten denken van uit bedrijfseconomische invalshoeken. Denk bijvoorbeeld aan;

  • Het herkennen van potentiële risico’s.
  • Het kunnen creëren van “eigenaarschap”.
  • Problematisering van de adviesvraag kunnen herleiden.
  • Praktische en haalbare aanbevelingen kunnen maken.
  • Formuleren van een inzetbaarheidsplan.

Alle bovenstaande leerdoelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid zullen ervoor zorgen dat je in staat bent om op strategisch niveau een juiste risicoanalyse te maken voor jouw organisatie.

Maar waarom is het nou zo belangrijk deze innoverende oplossingen toe te kunnen passen binnen je bedrijf? Doordat werkenden steeds langer moeten doorwerken kan dit leiden tot verminderde inzetbaarheid. Maar bijvoorbeeld ook voor lagere productiviteit en hogere kosten. Door middel van het volgen van de opleiding adviseur duurzame inzetbaarheid zal je veel over desbetreffende oplossingen leren. Bekijk ook onze trainingen voor duurzame inzetbaarheid.

Duurzaam inzetbaar personeel

NIDI Bedrijfsopleidingen

Van duurzaam inzetbaar personeel wordt heel werkend Nederland beter. Dat is onze visie. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van ontwikkelen voor bedrijven, instellingen en overheden. Door middel van maatwerk oplossingen trainen wij leidinggevende en medewerkers op elk gewenst niveau. De trainingen en opleidingen zijn bij ons minimaal op HBO niveau.

Inschrijven

Enthousiast geworden en wil je je inschrijven? Of heb je vragen omtrent de opleidingen of trainingen voor duurzame inzetbaarheid? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan door middel van het contact formulier op de website of neem telefonisch contact met ons op.

Schrijf je vandaag nog in voor de opleiding register adviseur duurzame inzetbaarheid(RADI®)!

Neem contact op