DIX TNO

DIX TNO staat voor Duurzame Inzetbaarheids Index. Bij NiDi Bedrijfsopleidingen ben je aan het juiste adres voor deze specifieke opleiding. Deze opleiding wordt verzorgd in samenwerking met TNO. Met de opleiding voor DIX certificering worden de studenten opgeleid en gefaciliteerd om de DIX advisering via een optimale dialoog met management en werknemers in de markt te kunnen zetten. Tijdens deze twee daagse opleiding krijg je theoretische modellen, tools en technieken aangeboden en uitgelegd en oefen je met de toepassingen hiervan.

Klinkt goed toch? Meld je aan voor de opleiding en start met leren!

Leerprofiel DIX TNO

In de DIX opleiding leer je inzicht te krijgen in de do’s en don’ts van een succesvolle implementatie binnen een organisatie. Ook ga je leren om DIX te gebruiken in bijvoorbeeld een inzetbaarheidsgesprek en weer te vertalen naar een persoonlijk actieplan voor de medewerkers. Kortom, ga aan de slag met geanonimiseerde managementinformatie  en interpreteer en vertaal deze in concrete adviezen voor de organisatie. Meer weten over de opleiding DIX TNO? Vraag dan gemakkelijk een gratis informatiepakket aan!

NiDi Bedrijfsopleidingen

Wij zijn jouw betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen met als hoofdthema; Duurzame Inzetbaarheid. Wij bieden daarvoor verschillende soorten opleidingen en trainingen aan. Allen geschikt voor HR-professionals, managers, medewerkers, zzp’ers en financieel adviseurs. De opleidingen en trainingen zijn minimaal op HBO Niveau en zijn zwel klassikaal als in-company te volgen.

Start vandaag!

Twijfel niet langer en ga direct aan de slag! Druk op onderstaande knop op direct met ons in contact te komen. Op de hoogte blijven al het laatste nieuws? Volg onze LinkedInpagina!

DIX TNO
Neem contact op