Cursus preventiemedewerker 1 dag

Als u graag een cursus preventiemedewerker 1 dag wilt volgen dan ben je bij NIDI Bedrijfsopleidingen aan het juiste adres. Wellicht is de training inzetbaarheidsgesprekken (verzuim en preventie) iets voor jou. Deze (inter)actieve training zal na de theoretische stof ook uitgebreid geoefend worden. De training kan in 1 of 2 dagen gegeven worden. Neem contact met ons op en we bespreken de best passende oplossing voor jou.

Leerdoelen en vaardigheden

In deze training leer je onder andere inzicht krijgen in “het gesprek”. Door goede inzicht te krijgen in de werking van het communicatieproces en de juiste balans en aandacht voor mensen, zal dit vorderingen opleveren binnen je organisatie en de gesprekken. Ook leer je tijdens deze training om actief te luisteren. En leer je inzicht krijgen in het belang van feedback en hoe je dit behoort te doen. Dit zijn slechts een aantal leerdoelen. Voor meer informatie kun je een informatiepakket aanvragen via de website.

Naast de training preventiemedewerker 1 dag bieden wij ook een opleiding aan. De opleiding Register Preventiemedewerker (RPM) is het uitgebreide pakket met nog meer nadruk op de praktijk. Wil je meer weten over de leerprocessen binnen deze opleiding? Bekijk dan ons aanbod op de website.

Cursus preventiemedewerker 1 dag

NIDI Bedrijfsopleidingen

Wij zijn voor bedrijven, instellingen en overheden een betrouwbare partner. Op het gebied van leren en ontwikkelen helpen wij jou en je organisatie graag op weg. Ons opleidingsinstituut bevindt zich in het midden van het land. Namelijk in Nieuwegein op steenworp afstand van de snelweg. Bij NIDI Bedrijfsopleidingen kun je terecht voor veel verschillende trainingen en opleidingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Al sinds 2012 zijn wij actief in de onderwijsbranche. Ondertussen is ons onderwijsaanbod flink uitgebreid en bieden wij een tal van opleidingen en trainingen aan.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over ons aanbod in opleidingen en trainingen? Of wil je jezelf aanmelden voor de cursus preventiemedewerker 1 dag? Dan kun je dit gemakkelijk doen via onze website. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op