Bedrijfsopleidingen

Voor functionele en passende bedrijfsopleidingen kan NIDI Bedrijfsopleidingen u helpen! Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen. De opleidingen kunnen zowel klassikaal als in-company worden gevolgd. Daarnaast zijn de kennis en vaardigheden die je binnen een bedrijfsopleiding van NIDI opdoet, direct toepasbaar. Maar vervolgens ook direct te integreren bij de werkzaamheden binnen je organisatie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

NIDI opleidingsaanbod

Bij NIDI Bedrijfsopleidingen kun je terecht voor verschillende soorten opleidingen. In de opleidingen brengen wij onze expertise dusdanig over dat je gemakkelijker kan inspelen op problematieken. Maar ook onzekerheden waarmee je dagelijks te maken hebt.  Zo kunt u een Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) volgen. Deze opleiding is er ook voor de Zorg en Welzijn en MKB bedrijven. Daarnaast zijn er ook opleidingen te volgen als; Human Being Leiderschap, Register Preventiemedewerker (RPM), Sociaal bedrijfskundig Adviseur (RSBA®) en strategisch Coachen.

Bedrijfsopleidingen

NIDI Trainingen

Naast bovengenoemde opleidingen, kun je bij NIDI Bedrijfsopleidingen ook terecht voor trainingen. Ons aanbod in trainingen bestaat onder andere uit;

  • Communicatietraining verzuimgesprekken.
  • Opleiding Financieel Vitale medewerkers.
  • Coachen Leidinggeven.
  • Inzetbaarheidsgesprekken ( verzuim en preventie).
  • Persoonlijk Leiderschap.

De kennis en vaardigheden die je binnen de opleidingen en trainingen van NIDI opdoet zijn op minimaal HBO niveau. Daarnaast wordt er naast de theoretische uiteenzetting ook geoefend met acteur-trainer. Met de bedoeling de opgedane kennis in de praktijk te brengen. De trainingen en opleidingen verschillen van lesuren. Zo kan de ene training binnen 1 dag afgerond worden, en een andere in 3 dagen. Vanzelfsprekend is dat er bij kortere trainingen en opleidingen minder diep wordt ingegaan op de inhoud en het oefenen van de stof.

Contact

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een training of opleiding bij NIDI Bedrijfsopleidingen? Schrijf je dan in via onze website. Wil je nog meer informatie over bovengenoemde aanbod? Druk dan op onderstaande button om contact met ons opnemen.

Neem contact op