Adviseur inzetbaarheid

Voor een opleiding Adviseur inzetbaarheid zit je bij NIDI Bedrijfsopleidingen helemaal goed. In deze opleiding ga je leren te denken vanuit bedrijfseconomische invalshoeken. Daarnaast leer je het herkennen van potentiële risico’s op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Heb jij enthousiasme voor het vak duurzame inzetbaarheid en interesseer jij je in gezondheid, mens en arbeid? Dan is de Opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) van NIDI iets voor jou!

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

RADI® bij NIDI Bedrijfsopleidingen

Verbonden met het hoofdthema duurzame inzetbaarheid, bestaat de opleiding uit verschillende thema’s. In deze thema’s ga je onder andere leren potentiële risico’s op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid te herkennen. Maar ook het kunnen maken van praktisch haalbare aanbevelingen voor jouw organisatie. Hierbij is aandacht besteed aan het implementatietraject. De thema’s zijn als volgt;

  • Bedrijfscultuur en leiderschap
  • Rendementsverbetering
  • Gezondheid & Vitaliteit
  • Organisatie en structuur
  • Functioneren en Ontwikkelen
  • Waarde en imago

Na het volgen van deze opleiding kun je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen! Wil je meer weten over de RADI® opleiding? Dan kun je via de website gemakkelijk een informatiepakket aanvragen.

Adviseur inzetbaarheid

Schrijf je in!

Om deel te mogen nemen moet je beschikken over minstens drie jaar werkervaring. Naast de RADI® opleiding hebben wij speciaal voor de Zorg en Welzijn sector een speciale RADI® opleiding. De Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) voor Zorg en Welzijn. Bekijk ons gehele opleidingsaanbod op de website. Naast opleidingen kunt u bij NIDI ook terecht voor trainingen. Neem contact met ons op via onderstaande knop en vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op