Adviseur duurzame inzetbaarheid

Volg bij NIDI Bedrijfsopleidingen de opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid®. Vergroot jouw kennis en kunde op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Tijdens de opleiding leer je goed zicht krijgen op duurzame inzetbaarheid. Door jouw nieuwe kennis toe te passen, draag je bij aan het verlagen van het verzuim binnen de organisatie. De opleiding zal ca. 11 maanden duren. Met klassikale lessen die 1x per 2 weken worden gegeven. Wil je meer weten over de opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®)? Neem dan contact met ons op.

Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®)

Tijdens de opleiding leer je te denken vanuit bedrijfseconomische invalshoeken. Je gaat inzichtelijk maken welke interventies noodzakelijk zijn. Zowel op korte als op lange termijn. Dit om de duurzame inzetbaarheid te realiseren binnen jouw organisatie. Tijdens deze opleiding zal er een businesscase worden uitgewerkt. Hierin ga je voor jouw organisatie of klantorganisatie onderzoek doen. Dit onderzoek is naar de risico’s op het gebied van duurzame inzetbaarheid. In de opleiding komen verschillende thema’s aan bod. Gedurende de thema’s wordt er ingezoomd op diverse betekenissen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan :

  • Bedrijfscultuur en leiderschap
  • Rendementsverbetering
  • Gezondheid & Vitaliteit
  • Organisatie en structuur
  • Functioneren en Ontwikkelen
  • Waarde en imago
Adviseur duurzame inzetbaarheid

Tot slot wordt de opleiding afgerond door middel van een examen. Je gaat hierin een businesscase schrijven voor één van je klanten. (of voor je eigen organisatie) Vervolgens zal er een schriftelijke beoordeling plaatsen. Ten slotte zal dit examen worden afgesloten door middel van een mondeling examen. Deze zal worden toegelicht en beoordeeld door de examencommissie. Om deel te mogen nemen moet je beschikken over minstens drie jaar werkervaring. Het niveau van de opleiding is HBO+. Wil je meer weten over de inhoud van de opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid®? Vraag dan een informatiepakket aan via de website.

Na het volgen van deze opleiding kan je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. Dat is het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied. Je bent in staat om op strategisch niveau een gefundeerde risicoanalyse te maken voor jouw organisatie(s).

Bekijk het aanbod van NIDI Bedrijfsopleidingen

Enthousiast geworden? Of wil je jezelf inschrijven voor de opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®)? Neem dan hieronder contact met ons op. Ons aanbod in opleidingen en trainingen kun je bekijken op de website. Mocht er een opleiding of training niet tussen staan zoals gewenst? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij gaan dan kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op